Jao!

Bila je tiha patnja najvećih zvijezda koje njezinoj ljepoti nisu odoljele, ali danas svojim izgledom samo šokira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carla Bruni nosila je modnu reviju Balmaina u Parizu, a do izražaja je ponovno došlo njezino lice podvrgnuto brojnim estetskim zahvatima.

Nekadašnja prva dama Francuske i manekenka Carla Bruni bila je jedna od glavnih modela koji su prošetali modnom pistom na Balmainovoj reviji u Parizu te je, očekivano, plijenila najviše pozornosti.

53-godišnja Carla nosila je minijaturnu haljinu optočenu biserima, koja joj je pristajala kao salivena, no glavna tema komentara bilo je njezino lice na kojem se jasno vide pokušaji pomlađivanja estetskim zahvatima i brojnim tretmanima.

Carla se, inače, proslavila kao supermodel i pjevačica koja je vladala modnim pistama 80-ih i 90-ih godina, no nažalost danas zbog spomenutih zahvata kojima se podvrgnula više ne izgleda kao na početku karijere. Navodno je postala ovisna o botoksu i zbog toga se našla na udaru kritika javnosti, no tome nikada nije pridavala veliku pozornost niti se obazirala na komentare drugih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Slavna Francuskinja u sretnom je braku s bivšim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, koji se u nju zaljubio na prvi pogled, prije njega ljubila je Micka Jaggera i Erica Claptona, a mnogim je zvijezdama bila tiha patnja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Detalj na škakljivom mjestu bilo je nemoguće ne primijetiti, neobičan topić dobro je istaknuo ono što je njoj očito bio cilj pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene