Kloni se medija!

Ove skandalozne fotke iz 2002. godine tada su obišle svijet, dječak s njih danas je odrastao, a dugo se nije znalo kako izgleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bigi Jackson pokušava živjeti što dalje od očiju javnosti, a ovih je dana u rijetkom intervjuu progovorio o svojem ocu Michaelu, koji je preminuo prije 12 godina.

Najmlađi sin kralja popa Michaela Jacksona, 19-godišnji Bigi Jackson još od očeve smrti kloni se medija, no napravio je iznimku zbog važne teme kojom se bavi.

Naime, Bigi se pojavio u rijetkom intervjuu za "Good Morning Britain", u kojem je govorio o temi klimatskih promjena, koja je ovih dana i goruća tema u svijetu politike zbog sastanka svjetskih lidera u Glasgowu.

Bigi je novinare proveo po kući te je pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu, a prisjetio se i njegove ostavštine 12 godina nakon smrti.

"Tu je jako puno sjajnih stvari. Mislim da je puno povijesti samo u ovoj kući. To je sve što je on želio. A to je i sve što svatko od nas želi napraviti - stvari u kojima ljudi mogu uživati i koje će im donijeti neku dobrobit u životu", ispričao je Bigi, ranije poznat kao Blanket. Prisjetio se i što je otac govorio njemu te njegovu bratu i sestri.

"Dok smo odrastali, otac bi mi pokazao sve po kući i rekao da smo mogli imati ništa, ali kada pogledam brata i sestru, to je ono što ću zauvijek imati", komentirao je Bigijev stariji brat Prince (24).

Bigi Jackson ne planira ići očevim stopama, a zaključio je već odavno da za to ni nema talenta. Još ranije je pričao kako želi biti redatelj, a snimao je kratke filmove te se bavi borilačkim sportovima. Imao je samo sedam godina kada mu je otac preminuo, no sjeća se brojnih detalja iz njegova života. Ocu se oduvijek divio, a paše mu živjeti daleko od očiju javnosti.

Podsjetimo, Bigija je rodila surogat majka 21. veljače 2002. godine, a njezin identitet nikada nije otkriven javnosti. Jackson je sina nazvao Blanket, no on je prije četiri godine priznao kako je zbog tog nadimka trpio vršnjačko nasilje. Kralj popa je Bigija pokazao čitavom svijetu kada ga je podigao iznad ograde jednog hotela u centru Berlina. Upravo Bigi je Jacksonovo dijete koje mu najviše nalikuje.

Javnost godinama nije znala ni kako on izgleda jer mu je Michael, kao i njegovu bratu i sestru, uvijek preko lica držao masku. Učinio je to kako bi njegova djeca imala normalno djetinjstvo.

Inače, Bigi danas živi u Calabasasu u Kaliforniji, a doznalo se i da je tamo prošle godine, nakon što je postao punoljetan, kupio vilu vrijednu 2,6 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene