velika tuga

Foo Fighters otkazali cijelu svjetsku turneju nakon tragične smrti Taylora Hawkinsa, evo što su poručili fanovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Foo Fighters su otkazali cijelu nadolazeću svjetsku turneju nakon tragične smrti Taylora Hawkinsa.

Bend Foo Fighters otkazao je cijelu nadolazeću svjetsku turneju nakon tragične smrti bubnjara Taylora Hawkinsa.

Pogledaj i ovo showbuzz devet novih pjesama "Medicine At Midnight" novi je album jednog od najboljih rock bendova na svijetu koji su fanovi jedva dočekali

"S velikom tugom javljamo da su Foo Fighters otkazali sve nadolazeće koncerte nakon tragičnog gubitka našeg brata Taylora Hawkinsa. Isprike svima zbog razočaranja što se nećemo vidjeti kao što smo planirali. Sada moramo žalovati, zagrliti se sa svima voljenima i cijeniti glazbu i uspomene koje smo stvorili zajedno", stoji u službenom priopćenju benda.

Foo Fighters su bili usred južnoameričke turneje kada je iznenada preminuo glazbenik Taylor Hawkins. 50-godišnji Taylor je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti, samo nekoliko sati prije nego što je s bendom trebao stati na pozornicu festivala Estereo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

Brojne kolege glazbenici odale su mu počast putem društvenih mreža, ali i na koncertima. "Kada bi on ušetao u prostoriju svi bi podigli pogled, a kada je odlazio svi bi bili tužni", između ostalog je rekla Stevie Knicks.

Taylor Hawkins se bendu Foo Fighters pridružio 1997. godine te je s njima snimio osam studijskih izdanja. Uz Dave Grohla činio je okosnicu jednog od najboljih rock bendova svih vremena koji je punio stadione diljem svijeta. Hawkins je često isticao kako su on i Grohl poput braće, a njihova prisnost bila je vidljiva na svakom koncertu. Kako su brojni obožavatelji benda istaknuli, grupa više nikada neće biti ista.

Brojni ugledni svjetski časopisi Taylora su svrstavali među najbolje bubnjare svih vremena, a godine 2021. je skupa s ostalim članovima Foo Fightersa primljen u Rock n' Roll Kuću slavnih.

Pred hrvatsku publiku Taylor je s Foo Fightersima stao u Puli 2019. godine na dva rasprodana koncerta u Areni.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag Konstantin Haag Konstantin Haag Chris Rock i Will Smith +2 Will Smith Celebrity Naš poznati glumac komentirao je li šamar na Oscarima bio namješten: "Vidi mu se neugoda u očima..."

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith +0 Jada Pinkett Smith Celebrity Jada Pinkett Smith prekinula šutnju nakon što je njezin suprug udario Chrisa Rocka, evo što je poručila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene