za njega nema dvojbe

Naš poznati glumac komentirao je li šamar na Oscarima bio namješten: "Vidi mu se neugoda u očima..."

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag Konstantin Haag +0 Konstantin Haag Galerija

Za mnoge je i dalje točka prijepora – je li šamar bio unaprijed insceniran. O svemu smo porazgovarali s glumcem iz serije Kumovi koju gledamo na Novoj TV.

O šamaru koji je zasjenio dodjelu Oscara ne prestaje se pričati. Nakon što se u svom govoru ispričao Akademiji i kolegama, Will Smith sada je javnu ispriku uputio i samom Chrisu Rocku.

Pogledaj i ovo showbuzz Stižu posljedice Netflix i Sony odgodili projekte s Willom Smithom nakon incidenta na dodjeli Oscara

Za mnoge je i dalje točka prijepora – je li šamar bio unaprijed insceniran. O svemu smo porazgovarali s glumcem iz serije Kumovi koju gledamo na Novoj TV.

Zbog ovog šamara na dodjeli Oscara Akademija je pokrenula službenu istragu.

"Drži ime moje žene dalje od svojih je... usta!", rekao je Smith na dodjeli Oscara komičaru kojeg je prije toga udario.

A Will Smith se odlučio ispričati Chrisu Rocku i na Instagramu poručio kako je njegovo ponašanje bilo neprihvatljivo i neoprostivo. "Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam", rekao je.

Prvi put nakon incidenta na Instagramu se oglasila i Jada Pinkett Smit te poručila kako je ovo vrijeme za zacjeljivanje. Chris Rock se i dalje ne oglašava, a nakon Oscara u jednom danu prodao je više karata za svoje nastupe uživo nego u cijelom mjesecu. Reakcije se ne stišavaju. Dok jedni misle da je šamar bio pravi, za druge je sve inscenirano. Glumac Konstatin Haag, kojeg gledamo u seriji Kumovi na Novoj TV, smatra da ovo nije bila gluma.

"Vidi se neugoda Chrisu Rocku u očima, a i mislim da se vidi ta agresija koja je počela rast u Willu u jednom trenutku. Ne bi se on nikad digao tako gore na scenu i uradio takvo nešto pred toliko gledatelja", komentirao je Haag. Za njega nema dvojbe.

"Evo ovaj moment, gdje mu kaže nemoj mi dirat ženu, ja mislim da je to ključni moment koji pokazuje da je to prava stvar. I reakcije drugih ljudi", ističe naš glumac.

A kada je inače o šamarima na sceni riječ, poručuje Hag, to je nešto što se uči. Jer postoje različite tehnike. "Partner moj mora jako dobro pratit pokret, on mora pratit moj šamar i ić u pravu stranu", ispričao je.

"Imali smo na probama loše situacije gdje opališ nekome šamar u ovu stranu, a on okrene glavu u kontra smjeru", dodaje.

Haag ne vjeruje da će ovaj incident utjecati na karijeru Willa Smitha. Zlatni kipić i dalje je u njegovim rukama. Akademija je priopćila kako će daljnje radnje istražiti u skladu sa svojim pravilnikom, standardima ponašanja i kalifornijskim zakonom. Ovogodišnja dramatična dodjela Oscara imala je više od 50% veću gledanost nego lani.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić otvoreno progovorila o privatnom životu, priznala je i kada se posljednji put zaljubila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene