dugo ga je skrivala

Suprug joj je na Europskom prvenstvu, a ona dane provodi na plaži i ponosno pokazuje trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević je na Instagramu objavila još jednu svoju fotografiju u badiću koji savršeno ističe trudnički trbuh.

Novopečena supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (29), trenutno uživa u rodnom Dubrovniku gdje, ako je suditi prema njezinom Instagramu, dane provodi na plaži.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Nedugo nakon što su u tajnosti izrekli sudbonosno "da", Duje je morao odjuriti na Europsko nogometno prvenstvo, pa je Adriana, koja je već u visokoj trudnoći, ostala uživati u tipičnim ljetnim radostima.

A dok odmara, redovito se javlja na svojem Instagramu gdje ne prestaje oduševljavati pratitelje svojim fotkama u badićima.

Sada se pohvalila još jednim jednodijelnim modelom koji je savršeno naglasio njezin trudnički trbuh, koji sada više ne može sakriti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Kako si mi samo lijepa", "Najljepša trudnica", "Prekrasna", redali su se komplimenti ispod fotke na kojoj u ružičastom kupaćem kostimu pozira na ležaljci.

Podsjetimo, Adriana i Duje vjenčali su se krajem svibnja na tajnoj ceremoniji u Dubrovniku. Zaručili su tri mjeseca ranije, i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe, no to je odlučila zadržati za sebe.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Celebrity Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene