u igri je 50 tisuća eura

Evo tko su Hrvati koji se natječu u kontroverznom srpskom realityju, ima ih čak petero, a neke od njih već znate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ante Baždarić, Fran Pujas, Filip Car, Olja Einfalt Mihovilović i Lorna Pratnemer imena su petero Hrvata koji se natječu u petoj sezoni srpskog reality showa "Zadruga".

Počela je peta sezona kontroverznog srpskog reality showa "Zadruga", a za glavnu nagradu u iznosu od 50 tisuća eura borit će se čak 60 kandidata.

Pogledaj i ovo Dušica Jakovljević voditeljica kontroverznog realityja Poznatu Srpkinju novinari dočekali ispred bolnice nakon pete operacije nosa, fotografije su pomalo zastrašujuće!

Među njima je i petero Hrvata, od kojih su neki već okušali svoju sreću u realityju, a neki u njega ulaze prvi put. Jednog od njih domaća publika pamti i iz popularnog showa Nove TV.

Radi se o Anti Baždariću kojega smo 2017. godine imali priliku gledati u "Farmi".

Te je godine pobjedu odnio Goran Kaleb, no nagradu od pola milijuna kuna podijelio je na tri jednaka dijela od kojih je jedan dao upravo Baždariću, drugi Josipi Tomljanović, a treći zadržao za sebe.

U "Zadrugu" su se vratili Zagrepčanin Fran Pujas, koji je u 4. sezoni završio na visokom petom mjestu i Filip Car iz Crikvenice, koji je u prošloj sezoni natjecanje završio u samom finalu.

A našoj trojici "mušketira" pridružile su i dvije žene. Splićanka Olja Einfalt Mihovilović zbog svojeg je osebujnog stila već privukla veliku pozornost, dok se o Zagrepčanki Lorni Pratnemer još ne zna puno i javnost će je tek upoznati.

Inače, zanimljivo je da je 2020. godine pobjedu u showu odnijela upravo Hrvatica Iva Grgurić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene