Nije ni čudo...

Osim što mami uzdahe muškaraca, ova je slatkica svojim čarima uspjela osvojiti i jednu slavnu damu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka pjevačica i plesačica Tinashe postala je zaštitno lice Rihannine linije donjeg rublja "Savage X Fenty".

Već i vrapci na grani znaju da pjevačica Rihanna posljednjih godina svu svoju kreativnu energiju ne usmjerava na izbacivanje novih glazbenih hitova, već na dizajniranje donjeg rublja. Naime, uspješna poduzetnica i glazbenica stvorila je "Savage X Fenty", marku donjeg rublja s veličinama za sve žene i time pokorila tržište koje je do sada bilo usmjereno gotovo isključivo mršavicama. 

Pogledaj i ovo Rihanna - 1 Slučajnost ili? Rihanna i njen partner otkrili su ime svog drugog djeteta, njihovi fanovi već su ga s nečim povezali!

Žene diljem svijeta u Rihanninu rublju prepoznale su seksepil i mogućnost da se osjećaju što zavodljivije bez obzira na to koji konfekcijski broj odjeće nose, pa nije ni čudo da je brend postao instantni hit. 

Iako je i sama Rihanna posvećena reklamiranju svog brenda, pa ju se tako često može vidjeti u golišavim editorijalima, i ona ima svoje ambasadorice, a jedna od njih upravo je postala američka pjevačica i plesačica Tinashe. Tamnoputa ljepotica ima već četiri studijska albuma iza sebe, a iako nije još stekla planetarnu popularnost, sigurni smo da će joj ova suradnja s Rihannom itekako pomoći na putu do uspjeha. 

Zašto je baš nju pjevačica izabrala za ambasadoricu i zaštitno lice svog brenda, nije teško dokučiti. Tamna put, prekrasne kovrče, vitko tijelo i obline na pravim mjestima čine Tinashe pravom ljepoticom koja očito ne oduševljava samo jači spol, već se uspijeva dojmiti i pripadnica nježnijeg spola. 

Rihanna je, podsjetimo, velika zagovornica inkluzivnosti i promocije različitih tipova ljepote, a svojim primjerom pokušava pokazati ženama da se mogu dobro osjećati u svojoj koži bez obzira na to koliko teže. Čini se kako je to prepoznala i u Tinashe, pa ju je oduševljeno primila u svoj tim. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚💚💚🍵 @savagexfenty

Objavu dijeli All these Songs For You, baby (@tinashenow)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +2 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene