ne uspije to svatko!

Tia Mamić podijelila rijetku fotku s mužem Marijem Mamićem pa iznenadila objavom koju je posvetila bivšem suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić pokazala je kako se ona i muž Mario Mamić zabavljaju, a objavila je i poruku svog bivšeg supruga Chrisa Warrena s kojim ima sina Chrisa Warrena te pokazala koliko je njihov odnos ostao dobar nakon razvoda.

Tia Mamić rijetko objavljuje fotografije s mužem Marijem Mamićem, a u nedjelju je pratitelje iznenadila s dvije objave. 

Pogledaj i ovo Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Mamin ponos Mamićeva snaha pucala od ponosa na sina na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Naime, Tia je podijelila na Instagram storyju sliku sa sinom Zdravka Mamića na kojoj okidaju selfie u neobičnom izdanju. "Kad posudiš rekvizite od djece", istaknula je. 

Nakon toga je objavila stariju fotografiju sa sinom Domenicom i otkrila kakvu je poruku dobila od bivšeg supruga, košarkaša Chrisa Warrena. "Sretan Majčin dan majci mog dječaka", napisao joj je Chris s kojim je Tia ostala u dobrim odnosima. 

"Hvala dječakovom tati", napisala je na uz sliku na Instagram storyju. Tia i Warren su se upoznali 2007. i vjenčali 2010., a brak im je potrajao pet godina. Bivši supružnici su ostali u prijateljskim odnosima zbog sina Domenica što ona često ističe u svojim intervjuima. 

Tia se 2017. godine udala za sportskog menadžera i sina Zorana Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić koje pripada njezinom očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je. 

Tia i Mario su se vjenčali u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Šuput podijelila slatki trenutak obiteljskog druženja s malenim Bloomom, ali svu pažnju ukrala je njegova zgodna baka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene