Kako uživaju!

Šuput podijelila slatki trenutak obiteljskog druženja s malenim Bloomom, ali svu pažnju ukrala je njegova zgodna baka

Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Bloomom i majkom Danicom.

Maja Šuput sa svojim je obožavateljima na profilu na Instagramu podijelila preslatki trenutak obiteljskog druženja kojim je sve raznježila,a  čemu najbolje svjedoče brojne poruke koje je dobila u komentarima.

"Sretni Šuputići", napisala je Maja kratko uz fotografiju na kojoj u naručuju drži sina Blooma, a s njima je Majina majka Danica koja uživa u ulozi bake. Nitko nije mogao ne primijetiti koliko majka i kćer nalikuju jedna na drugu, te su zaključili da izgledaju identično.

"Kako, ista si mama", "Prelijepi ste", "Baka blista", "Koliko sreće na bakinom licu", "Kako smo slatki", "Meni je on baš Majuška, cijeli mamin", "Ljepotan mali", "Isuse, što je sladak! Neka ste blagoslovljeni", neki su od komentara koje je dobila. 

Maja ne krije koliko uživa u majčinstvu i koliko joj ono godi, a baš kao i trudnoća u kojoj je blistala i nije uzela ni predaha, pa je i s velikim zadovoljstvom snimila i novu sezonu showa " Tvoje lice zvuči poznato"

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene