počastila pratitelje

Atraktivna Tia Mamić htjela se pohvaliti preplanulim tenom pa se u bikiniju fotkala iz različitih kutova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ta Mamić na Instagramu je objavila kolaž svojih fotografija na kojima nosi maslinastozeleni bikini.

Supruga Marija Mamića, Tia, na Instagramu je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Atraktivna brineta fotkala se dok se sunčala u maslinastozelenom bikiniju te se pohvalila preplanulim tenom.

"Rekli su mi da mogu biti što god hoću pa sam odlučila biti preplanula", napisala je uz kolaž svojih fotki u badiću iz različitih kutova i oduševila svoje pratitelje koji su joj zaljubljenim smajlićima i emotikonima vatrice poručili da je zgodna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tia Mamic (@tia.mamic)

Podsjetimo, Tia je sa sportskim menadžerom i sinom Zorana Mamića u braku od 2017. godine, a prije toga nosila je prezime Jurčić. Vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, a zabavljala ih je pjevačica Rada Manojlović te je njihova svadba bila proglašena svadbom godine.

I Tiji i Mariju ovo je drugi brak. On je prethodno bio oženjen voditeljicom Monikom Kravić te s njom ima dvoje djece, dok je Tia bila udana za košarkaša Chrisa Warrena, s kojim ima sina.

Ljubav im se dogodila godinu dana prije vjenčanja, na otoku Pagu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +7 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Celebrity Zavela je najveće face, a novi dečko nije ju ispuštao iz vida dok je pažljivo nanosila ulje za sunčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene