prava ljepotica

Ona zaista zna kako uživati, a nikoga više nije bilo briga za kupanje nakon što se u bikiniju prošetala plažom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis nerijetko je meta fotografa, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna na Ibizi, gdje uživa sa svojom obitelji.

Nizozemska voditeljica i manekenka Sylvie Meis zna kako uživati na najjače, a njezine avanture sa suprugom i obitelji nerijetko su meta paparazza. Ovoga tjedna fotografi su lijepu voditeljicu uhvatili na Ibizi, gdje se plažom prošetala besprijekorna kao i uvijek.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne može joj odoljeti Nije mogao skinuti ruke sa svoje zanosne supruge, a pred svima ju je ljubio i u neuobičajena mjesta

Sylvie je na sebi imala žarko zeleni bikini, preko kojeg je obukla kimono. Sakrila se ispod šešira i naočala na sunce, no svi su je primijetili bez obzira na sve. S njom su bili sin i suprug Niclas Castello.

Nakon što su prošle godine nakratko morali odgoditi vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, Sylvie i Niclas sudbonosno da izrekli su u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-nizozemskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) +2 Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Celebrity Šuškalo se da mu je brak gotov, ubrzo je sve razuvjerio, a njegova objava razveselila je milijune žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene