ljut na državu i policiju

Nakon uhićenja naš pjevač donio drastičnu odluku koja je mnoge iznenadila: "Prodajem sve! Prednost imaju tetovirani mafijaši"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Stjepan Barišić Gego je odlučio prodati svoje imanje u mjestu Zaraće na Hvaru nakon što je uhićen zbog uzgoja marihuane i prijetnji susjedu.

Stjepan Barišić (52), koji je poznatiji kao Gego, prije nekoliko dana je uhićen zbog uzgoja marihuane u mjestu Zaraće na otoku Hvaru i jer je susjedu prijetio zračnom pušku. 

Pjevač je progovorio o cijelom slučaju za Dalmatinski portal i otkrio da se planira odseliti iz Hrvatske. Gego je ljut na policiju i državu te najavio i prodaju svog imanja u mjestu Zaraće na južnoj obali Hvara uz poruku da sve prodaje.

"Za milijun eura prodajem 1800 kvadrata građevinskog zemljišta s kućom od 25 kvadrata i temeljima za još jednu od 50 kvadrata", rekao je pjevač za Dalmatinski portal kojem je poslao fotografije svog posjeda, odnosno parcele, maslinika i objekata. 

"Prodajem sve! Prednost imaju tetovirani mafijaši", istaknuo je Gego, ali ironično. Dodao je da na Hvaru imaju vlast dileri i kako je u policijskoj stanici keksima ('Napolitankama, a ne izmetom, kao što su lagali') naslikao njihovu narko piramidu.

"Idem u Ganu kod cure, odlazim iz pokradene i korumpirane Hrvatske!", zaključio je pjevač. 

Inače, Barišića su pustili kući uz mjeru opreza, nakon što su odustali od njegovog smještaja u istražni zatvor na splitskim Bilicama. Dok je bio u Policijskoj postaji Hvar, Gego je optužen i zbog oštećenja tuđe imovine. Kako stoji u kaznenoj prijavi, pjevač je ispisivao parole po zidu ćelije.

Pjevač je u svojoj obrani rekao kako nije uzgajao indijsku, već industrijsku konoplju. Tužiteljstvo je zaključilo kako nema osnove za određivanje istražnog zatvora, no odredili su mu mjeru opreza zabrane približavanja susjedu zbog prijetnji te obavezno redovito javljanje policiji.

Podsjetimo, Gego je prije 15 godina bio jedno od popularnijih imena na domaćoj sceni kada je publiku osvojio hitovima kao što su "Jamajka", "Henjueke", "Jo co ko co ko jo" i ostali. Sve pjesme Gego pjeva na hvarskom dijalektu, a pjevač se pojavio i u showu "Farma".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić Celebrity Našu mladu pjevačicu nije lako više prepoznati, u turbo kratkom topiću pokazala je da je izrasla u pravu zavodnicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene