Opa!

Sonja Kovač zauzela zavodljivu pozu, ali pažnju je ukrao jedan neobičan detalj na njoj: "Isplati se i proplakati zbog ovih ljepotica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač uživa na moru, točnije u Splitu, odakle je objavila nekoliko novih fotografija i oduševila svoje mnogobrojne pratitelje.

Naša poznata influencerica i glumica Sonja Kovač na Instagramu je sa svojih 500 tisuća pratitelja podijelila novu fotografiju na kojoj pozira u seksi pozi, ali svu pažnju ukrale su njezine trendi cipele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Cipelice lutalice, jeste li spremne!? Nisam ni znala da stanem u broj 38! Kako je moja baka govorila: za ljepotu se mora istrpjeti! Isplati se i proplakati zbog ovih ljepotica!" napisala je Sonja uz fotografije na kojima je u prvi plan izbacila noge u ultrakratkoj i uskoj suknji, dok na nogama nosi štikle s neobičnom petom.

"Vrh", "Predivna si", "Nosila bi ih samo jer su zelene", "O, moj Bože, top", "Wooow, baš ti lijepo stoji", "Nestvarna si", "Uljepšan pogled na panoramu", "Vrlo moderno, da znaš", "Predivne noge", samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Sonja sve češće osim trendi kombinacija na Instagramu dijeli i fotografije sa svojim dečkom Goranom Mandićem, kojeg je prije toga godinama skrivala. Par je u vezi više od devet godina, a ove su godine u Zagrebu kupili svoj prvi zajednički stan.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +8 Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bivše je varala bez pardona i priređivala im neugodna iznenađenja, a obuzdati ju je uspio tek seksi snagator

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) +6 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Slove kao najstabilniji par Hollywooda, iako je bivšu ostavio zbog nje, no ni njihova ljubav nije bez mane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene