Podigla je temperaturu

Sonja Kovač ponosno pokazala pozadinu u tangicama pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu: "Kakav pogled!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač cijelo ljeto na Instagramu dijeli svoje fotografije u badićima, a zadnja koju je objavila podigla je temperaturu na društvenoj mreži.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač ljeto provodi na našoj obali i pratitelje na Instagramu redovito časti svojim fotkama u badićima.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sada se javila iz Brela gdje je pozirala uz more u minijaturnom bikiniju s tangicama u kojem je ponosno pokazala stražnjicu.

Prizor je na društvenoj mreži izazvao pravu pomutnju i uslijedila je lavina reakcija njezinih pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Divna", "Kakav pogled", "Avion", "Savršena si", "Zgodna guza", "Goriš", redali su se komentari ispod objave za koju je u kratkom roku dobila i na tisuća lajkova.

Sonja je i ranije ovog ljeta objavila fotku na kojoj pozira okrenuta leđima kameri u još jednom badiću s tangama i čini se da su joj takvi modeli omiljeni.

A prije nego se javila s ljetovanja, podijelila je i jedan strastveni video s dečkom Goranom Mandićem s kojim je u vezi devet godina, no prije ga je skrivala od javnosti.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene