Preslatko!

Franka Batelić objavila rijetku snimku sina Viktora, za to je imala poseban razlog: "Kako je to moguće?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke slavi drugi rođendan, a ona mu je putem društvenih mreža zaželjela sve najbolje.

Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, maleni Viktor danas slavi već drugi rođendan, a ponosna mama je na profilu na Instagramu objavila i prigodni preslatki video te oduševila sve pratitelje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Sretan drugi rođendan živote moj. Kako je moguće da postoji toliko ljubavi u u tebi? Ti si sunce mog života i zato ću ti uvijek biti blizu", napisala je Franka uz video u kojem Viktor "svira" klavir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Na mamu! Sretan ročkas Viktoru", "Aaaa slatkiš, na mamicu svira klavir!! Nek mu je sretan", "Ma nek mu je najsretniji drugi! Neka nastavi biti ovako smiješan i presladak", "Sve isto, samo druga boja kose, sreća pa je Petrof izdržljiv. Sretan veliki drugi Viks", "Ajme slatkoće, sretan mu veliki drugi", "Najslađi je", "Sretan rodendan najslađem muzičaru", "Ajme kud prijeee! Sretan rođendan", "Budući virtuoz na klaviru. Sretan rođendan Vašem slatkišu", dio je komentara i čestitki.

Franka se inače u posljednje vrijeme navikava na veliku promjenu koja je nedavno nastupila u njezinu životu. Nakon višegodišnjeg života i ljubavi na daljinu, njezin se Ćorluka vratio u Zagreb, pa uživaju u obiteljskoj idili. Zasukala je rukave i završava Pravni fakultet, a svojim je novim videospotom za pjesmu "On", koju je otpjevala sa srpskom pjevačicom Sarom Jo, itekako podignula prašinu.

"Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privikavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", izjavila je pjevačica za In Magazin.

Franka je sina rodila u siječnju 2020. godine, a njoj i suprugu Vedranu Ćorluki to je prvo dijete. Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri nakon šest godina veze, a nedavno su zajedno kupili luksuzan stan u Zagrebu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene