ne skida osmijeh s lica

Severina oduzima dah u haljini s neobičnim dekolteom, a svi su primijetili i da nakon sretnih vijesti posebno blista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj bijeloj haljini sa zanimljivim prorezima u kojoj je očarala pratitelje.

Pjevačica Severina (49) ovih dana ne skida osmijeh s lica, a za to ima i jako dobar razlog.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Županijski suda u Splitu prošli joj je tjedan dodijelio zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg ima s poduzetnikom Milanom Popovićem i od kojeg je bila razdvojena 20 mjeseci.

I na novoj fotografiji koju je objavila na Instagramu svi su primijetili da posebno blista nakon sretnih vijesti, a pratitelje je očarala i svojim izborom haljine.

Nasmijana Severina pozirala je u bijeloj haljini sa zanimljivim izrezima na dekolteu i prorezom koji otkriva noge, te je za elegantno izdanje dobila je same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Predivna si", "Wow", "Diva", "Lipa Seve", nizali su se komentari uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a fotku je u manje od sata nakon objave skupila i preko 10 tisuća lajkova.

Inače, prema pisanju Slobodne Dalmacije, Severini bi se sin trebao vratiti ovog vikenda i kod nje provesti 14 dana. Izvor koji je to potvrdio dodao je i kako je Županijski sud u Splitu takvu odluku donio 5. srpnja, a ista je Severini i ocu dječaka odaslana u kolovozu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Mario Valentić - 1 +0 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić nije mogao pobjeći fotografima u šetnji sa svojom tajanstvenom djevojkom, rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene