zaintrigirala ih i haljina

Seve priuštila obožavateljima spektakularan prizor, poručili joj da je kao vino, a neki su se domišljato našalili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila fotografiju na kojoj nosi bijelu haljinu koja je neke podsjetila na vjenčanicu, dok su se drugi osvrnuli na njezinu ljepotu i trenutačnu situaciju s hrvatskim nogometašem.

Severina (49) ne skriva koliko joj je lijepo na odmoru na jednoj od omiljenih tropskih destinacija i često dijeli fotografije zbog kojih joj se obožavatelji dive. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Prva mi je Gospe moja, druga mi je ljubav tvoja, a treća je bila boja...", napisala je stihove svoje pjesme "Dalmatinka" uz novu objavu. Severina je pozirala na Maldivima na doku u bijeloj haljini s prorezom na lijevoj nozi i na leđima, a pritom je bila bosonga. 

"Sviđa mi se tvoja haljina i lokacija je predivna", "Prekrasna", "Prva mi je Seve moja", "Naša Dalmatinka", "Ajme, kakva haljina", "Seve, kao vino si, što starija, to bolja", "Vjenčanica za Maldive. I tako se ona okrene na nozi i ode u nepovrat", komentirali su pratitelji Severinine fotografije. Njezinu je objavu u pola sata lajkalo više od 10.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Neki su se i našalili. "Livaja, ostani", napisala je jedna pratiteljica. Inače, dok se pjevačica odmara na Maldivima, njezin muž Igor Kojić snimljen je s prijateljima na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv olimpijske selekcije Brazila na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Severinin muž sa zanimanjem je pratio događanja na nogometnom terenu, a bio je dobro raspoložen pa je kasnije nasmiješen pozirao za fotografe.

Igorovi pratitelji na Instagramu su nedavno primijetili da je obrisao većinu fotografija sa svojom suprugom. Ostavio je tek dvije objave, a zanimljivo je da se par neko vrijeme uopće nije pratio na toj društvenoj mreži.

Od prošle se godine šuška da Igor i Severina imaju bračnih problema, o čemu oboje odbijaju govoriti. Usto, otkad su počele glasine o njihovu odnosu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene