uživa na top-destinaciji

Severina na odmoru blista još više nego inače, otkrila je i kako ga provodi, a svi se slažu da joj to baš godi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila još jednu svoju fotku s Ibize uz koju je priznala i kako tamo provodi dane.

Pjevačica Severina Kojić (49) od proteklog tjedna odmara na španjolskoj Ibizi odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

A nakon što je sve oduševila damskim izdanjem za jahtu i torbom s inicijalima njezina i sinovog imena, priznala je u čemu trenutno najviše uživa.

"Dolce far niente", napisala je uz fotku na kojoj pozira u predvorju hotela u kratkoj haljini, s velikim šeširom i lepezom u ruci. Radi se o popularnom talijanskom konceptu uživanja u ne rađenju baš ničega, a njezini pratitelji odmah su primijetili da blista još više nego inače i složili se da joj takav odmor baš godi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Predivna si", "Bravo Severina", "Elegantna i prelijepa", "Zgodnica", samo su se nizala pohvale ispod fotke, a jednake reakcije izazvale su i sve njezine prethodne objave s Ibize.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene