pokazala i zapanjujuće vještine

Severina se javila s broda, nije se obazirala što joj vjetar neprestano rastvara ogrtač, a ne žale se ni obožavatelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila video s broda, a prije toga se pohvalila i vještinama kojima je sve zapanjila.

Pjevačica Severina (49) na Instagramu je najavila svoj sljedeći nastup zanimljivom snimkom s broda.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Luštica, ja ću se polako uputit... Kažu neće biti kiše, a ako i bude - nismo od šećera. Vidimo se 29.08." napisala je uz video u kojem je oduševila pratitelje izgledom.

Nosila je lagani ljetni ogrtač koji joj je vjetar stalno rastvarao pa je pokazala i svoj minijaturni bikini sa šljokicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Čovjek te se ne može nagledati", "Nema ljepše", "Kako si zgodna", "Najljepša žena", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila ispod videa, a pratitelje je još više zapanjila svojom prethodnom objavom u kojoj je pokazala nevjerojatne vještine.

"Majmun na drvetu i riba u moru", napisala je u opisu snimke na kojoj se penje na stablo i visi naglavačke, a snimila se i kako skače u more.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ti si Benjamin Button, majke mi!" poručila joj je voditeljica Paola Valić Bekić, dok je Viktorija Rađa šaljivo primijetila kako je ovo tipično ponašanje za žene u njezinim godinama, a svi su se složili da je lijepa i naglavačke.

Inače, Severina se prošlog tjedna razvela od Igora Kojića s kojim je u braku bila od 2015. godine, no već se dugo šuškalo da im je došao kraj.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene