''Pomogli su mi''

Omiljeni Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" o teškom periodu koji je iza njega: "Bilo je izuzetno opasno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senad Bašić koji u seriji "Lud, zbunjen, normalan" glumi Faruka Fazlinovića otkrio je da je nakon snimanja u Zagrebu završio u bolnici.

Iza bosanskohercegovačkog glumca Senada Bašića je težak životni period.

Pogledaj i ovo Senad Bašić i Moamer Kasumović Završio u bolnici Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

Omiljeni Faruk Fazlinović iz popularne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan", nedavno je u Hrvatskoj snimao film koji će biti ekraniziran u rujnu, a tada završio u bolnici.

"Sada sam dobro, a imao sam užasnu upalu pluća. Tri dana sam snimao na kiši, završio sam u KBC-u Rebro. Moje zdravstveno stanje je bilo ugroženo, bilo je izuzetno opasno, ljekari su zaista bili divni i pomogli su mi. Sada se dobro osjećam", ispričao je za Avaz, a otkrio je da su mu ostale i posljedice.

"Kada u vas neko trpa deset litara antibiotika, naravno da ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad", kazao je.

Prije toga izgubio je oca Rušida Bašića za kojeg se brinuo dok je bio bolestan.

"Život je to, ima lijepih i ružnih stvari. Gledam da zaboravim teške periode. Fokusiran sam na sebe, na karijeru i idem laganim koracima naprijed", zaključio je Senad.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput u sićušnom badiću naglasila bujne atribute pa pokazala kako uživa s mužem bez sinčića Blooma

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene