Evo čega se najviše pribojavao

Legendarni Faruk Fazlinović otkrio detalje teške bolesti zbog koje je proveo 21 dan u bolnici: "Bilo mi je jako teško"

Senad Bašić Senad Bašić Antonio Balic/Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 2 Senad Bašić - 3 Senad Bašić - 4 Senad Bašić Senad Bašić Senad Bašić Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević Senad Bašić +1 Senad Bašić Galerija

Senad Bašić progovorio je o zdravstvenim problemima zbog kojih je završio u bolnici i mislio je da će se morati povući iz glume.

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Senad Bašić otkrio je detalje bolesti zbog koje je dugo vremena proveo u bolnici.

Omiljen Faruk Fazlinović prehladio se prošlog rujna na setu filma "Bosanski lonac" ("Vampir s Miljacke") u Austriji, kada je preko noći naglo zahladilo. Nakon toga se snimanje nastavilo u Zagrebu, a kad je vidio da nije u dobrom stanju, otišao je u bolnicu.

"Završio sam na Rebru gdje sam proveo 21 dan. Nisu mi nikako mogli sniziti temperaturu, a nama su u tom trenutku ostala još samo četiri dana snimanja. U zadnji tren mi je jedan liječnik promijenio svu terapiju i temperatura je pala", ispričao je za Gloriju.

Prije problema s upalom pluća, glumac je posjetio liječnika zbog promuklosti. Napravljena mu je bronhoskopija, jer su liječnici željeli otkloniti mogućnost raka pluća, i tada su mu na lijevoj glasnici otkrili leukoplakiju, takozvanu leziju usne šupljine, pa su mu savjetovali da napravi lasersku operaciju. Glasnica mu je triput operirana, posljednji put 2019. godine, a Senad je otkrio i da se zbog gubitka glasa pribojavao da će se morati povući iz glume.

"Ispočetka mi je bilo jako teško jer glas nam je osnovno sredstvo za rad. Gubitak glasa me podsjetio na Bona Voxa koji je onomad pred punim Koševom izgubio glas. A i kada vidim kako je Al Pacino izgubio svoj glas, tješim se, baš kao i veliki Laurence Olivier. Morao sam izbaciti alkohol, ali od cigareta još nisam odustao. To mi je zadnji porok", kazao je.

Inače, Senad u filmu "Bosanski lonac" ("Vampir s Miljacke") redatelja Pave Marinkovića, koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, igra glavnu ulogu – umjetnika Faruka Šegu, kojem se zbog prijetnje deportacije iz Austrije preko noći mijenja život.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 +24 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Petar Grašo u Srbiji pokazao nježnu očinsku stranu, ovakvog ga još nismo imali priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene