Čista elegancija

Glumački dvojac mamio poglede: Bijela lepršava haljina istaknula je Salmine čari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na setu filma "Bliss" u Splitu su i Owen Wilson i Salma Hayek koji izgledaju jako elegantno.

Nakon što je na proljeće u Rovinju sniman film "The Hitman's Wife's Bodyguard", i ovo je ljeto jadranska obala postala set još jednog holivudskog filma.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Instagram) Već smo se zabrinuli Salma Hayek javila se iz Splita: Tijekom noćne vožnje brodom poručila "volim te, Hrvatska"

U Splitu se tako snima film "Bliss", a glavne junake tumače Owen Wilson i Salma Hayek, velike zvijezde. Snimanje je započelo u ponedjeljak, a od tada Salmu i Owena fotografi i obožavatelji prate u stopu. 

Ništa drugačije nije bilo ni danas. Slavni dvojac je od ranog jutra snimao, da bi kasnije otišli na ručak u gradu pod Marjanom vrlo dotjerani i elegantni. Snimali su na Rivi, a Salma je pažnju privlačila bijelom haljinom koja joj je savršeno pristajala. 

Salma je u Hrvatskoj već boravila ove godine s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Rayanom Reynoldsom za potrebe snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene