Nisu se mogli suzdržati

Uhvaćeni u strastvenom klinču: Ovako to izgleda kad poznati zaborave na paparazze i znatiželjne poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok među svjetski poznatim imenima postoje oni koji svoj privatni život skrivaju od javnosti, ima i onih koji se vole prepustiti strastima bez obzira na znatiželjne poglede i brojne paparazze.

Kad ne snimaju filmove ili novu glazbu, poznata svjetska imena svoje slobodno vrijeme provode što je opuštenije moguće, pa ih paparazzi često uhvate na plažama ili uz bazen, gdje uvijek ima zanimljivog materijala koji se može zabilježiti. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Osim što uživaju u suncu i moru, poznati vole uživati i u prisustvu njima drage osobe, partnera ili partnerice, pa se često prepuštaju izljevima ljubavi i strastima.

Model Alessanda Ambrosio, nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina, manekenka Heidi Klum - samo su neki od poznatih koji su objektivom fotoaparata uhvaćeni u ljubavnom klinču uživajući na jahti ili na moru.

Model brenda Victoria's Secret Alessandra Ambrosio s Nicolom Oddijem bila je dvije godine, a svoju su romansu prekinuli 2021., nakon čega je Alessandra odmah upoznala novog partnera Richarda Leeja.

Cristiano Ronaldo s Georginom Rodriguez je već dugi niz godina, točnije od 2016. godine, par skupa ima kćerkicu Alanu, a Georgina bi uskoro trebala roditi i blizance.

Heidi Klum jedna je od manekenki koja je također imala puno ljubavnih veza, a u izmjenjivanju nježnosti na odmoru bila je uhvaćena s Tomom Kaulitzom i Vitom Schnabelom.

Heidi i Vito skupa su bili od 2014. do 2017. godine, a Heidi je nakon njega ušla u vezu s Tomom Kaulitzom. 2019. godine stali su i pred oltar.

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča su i Jennifer Lopez i Ben Affleck, koji su poljupcima na jahti rekreirali scene iz spota 2002. ''Jenny from the Block'' te izmjenili nekoliko poljubaca i time potvrdili svoju ponovnu vezu.

Ništa manje romantičan nije ni Benov brat Casey Affleck, koji je sa svojom novom zaručnicom Caylee Cowan izmjenjivao poljupce u plićaku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Divnom posvetom ovaj šarmer javno je dao do znanja koliko voli svoju suprugu skoro 30 godina od njihova prvog susreta

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +6 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Proslavili su već 26. godišnjicu braka, a zbog jednog razloga malo tko je vjerovao da će toliko izdržati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene