uvijek svoja!

Rihanna pokazala trbuščić u zanimljivoj kombinaciji, ni trudnoća ju nije spriječila da svojim stilom pomiče granice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna i ASAP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a da čekaju svoje prvo dijete, objavili su prije nekoliko dana.

Pjevačica Rihanna poznata je kao modna ikona tijekom velikog dijela svoje karijere, a granice pomiče do kraja čak i u trudnoći. 33-godišnju svjetsku zvijezdu fotografi su uhvatili tijekom izlaska u Los Angelesu, a na sebi je imala zanimljivu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Traperice niskoga struka kombinirala je s topićem koji je potpuno otkrio njezin trudnički trbušćić, a preko svega je imala traper kaput s detaljima krzna. Uvijek samouvjerena Rihanna fotografima se samo nasmiješila, a nije se bunila na pozornost koju je dobila.

Da čeka svoje prvo dijete, Rihanna je objavila prije nekoliko dana. Vijest o trudnoći raspametila je njezine obožavatelje, od kojih se većina pita kako je pjevačica uspjela tajiti vijest o bebi već nekoliko mjeseci. Prvi je put potaknula glasine o trudnoći u studenom prošle godine, kada je posjetila Barbados kako bi primila državnu nagradu za Nacionalnog heroja. U to je vrijeme nosila narančastu svilenu haljinu i mnogi su naslutili da bi mogla biti trudna, ali zvijezda je tada brzo odbacila sva nagađanja. Otada se često pojavljivala u javnosti, međutim trbuh je mudro prekrivala širokom odjećom.

Rihanna i A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno su počele kružiti priče i da se par zaručio. O njihovoj se vezi počelo govoriti nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine.

Prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao samo da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern (Foto: Getty Images) Laura Dern (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Laura Dern (Foto: Profimedia) +0 Laura Dern (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Tužila je roditelje još kao tinejdžerica zbog onog što su joj branili, a da joj je dečko oženio poznatu ljepoticu, saznala je iz medija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene