savršen par

Rakitić zasjenio svoju Raquel očitim detaljem, a neke su podsjetili i na poznate filmske junake: "Možete li biti još zgodniji?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raquel Mauri i Ivan Rakitić često oduševljavaju obožavatelje zajedničkim fotografijama, a jedna je pratiteljica komentirala da je nogometaš sve više seksi.

Raquel Mauri (31) i Ivan Rakitić (33) uskoro slave osmu godišnjicu braka, a često pokazuju na Instagramu da ne nedostaje ljubavi i romantike u njihovu odnosu. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Nogometaševa supruga je objavila njihovu zajedničku fotografiju s tajanstvene lokacije i oduševila brojne pratitelje. Na slici je Raquel u kratkim hlačama i topiću te s maramom na glavi, dok je Ivan pozirao samo u hlačama i pokazao svoj isklesani torzo. 

"Volim te", Rakitić je prvi komentirao objavu svoje supruge. Supružnici su dobili mnoštvo komplimenata, a neke je njihova fotografija podsjetila na Tarzana i Jane, junake istoimenog filma. 

"Ivan postaje sve više seksi", "Lijepi", "Predivan ten", "Savršen par", "Najbolji par ikad", "Volim vaše zajedničke fotografije", "Lijepa fotografija", "Možete li biti zgodniji?", napisali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Neki su upitali Rakitića zašto ne igra s reprezentacijom na Europskom prvenstvu pa su očito previdjeli činjenicu da se on umirovio prošle godine iz tog dijela svoje nogometne karijere. 

Inače, Raquel i Ivan vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 2 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 4 Celebrity Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene