Ma bravo!

Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock".

Albina Grčić nastupila je na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga gdje će pokušati izboriti prolazak u finale protiv predstavnika još 15 zemalja.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 4 otkrijte nam u anketi! Fanovi uvjereni u jedno kad je Albina u pitanju: Mislite li da bi bolje prošla u drugom polufinalu?

Hrvatsku je predstavila s pjesmom "Tick-Tock" kojoj su kladionice uoči natjecanja predviđale veliki uspjeh, a nastupila je pod rednim brojem 10.

Albina je nosila izazovni kostim dizajnera Juraja Zigmana s korzetom posutim blještavim kristalima koji je uoči natjecanja izazvao podijeljena mišljenja javnosti.

"Značajan upgrade od kostima s Dore, što mislim da je sasvim u redu. Ja prva stojim iza tog kostima, ništa se to nije radilo bez mog pitanja. Mislim da se kostim savršeno ljubi s pjesmom i uz cijelu energiju na pozornici", prokomentirala je pjevačica svoj stajling za Dnevnik Nove TV.

Pratili su je plesači s kojima je Albina uspješno izvela i zahtjevnu koreografiju, a plesači su je u jednom trenutku podigli u zrak pa je njezin nastup bio pravi spektakl.

Otpjevala je i dio na hrvatskom jeziku što je izazvlo ovacije publike, a nakon izvedbe je dobila golemi pljesak.

Finale Eurosonga je zakazano za subotu 22. svibnja.

Prije toga će se održati još jedna polufinalna večer u četvrtak 20. svibnja na kojoj će biti odabrano još 10 zemalja koje idu u finale.

Direktan plasman u finale ima takozvana "velika petorka", točnije predstavnici Njemačke, Italije, Francuske, Španjolske i Velike Britanije, zemalja koje daju najveći financijski doprinos Europskoj radiodifuzijskoj uniji (EBU) koja organizira Eurosong, te predstavnik zemlje domaćina, što je ove godine Nizozemska.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene