ne zna se tko je zgodniji!

Već godinu dana se ne miču s plaže: Sreću je našla sa 7 godina mlađim ljepotanom, a pogledi na njihova tijela izazivaju divljenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger i Thom Evans već godinu dana putuju svijetom i obilaze tropske destinacije gdje dane provode na plaži, a njihove fotografije na Instagramu izazivaju divljenje.

Pjevačica Nicole Scherzinger (42) nije imala baš puno sreće u ljubavi dok nije upoznala svojeg sadašnjeg dečka, bivšeg igrača ragbija Thoma Evansa (36).

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

Par je zajedno od kraja 2019., a zadnjih godinu dana proveli su na plažama diljem svijeta. Od ožujka prošle godine tako su posjetili Portugal, Turks i Caicos, Svetu Luciju i Havaje, a svoja putovanja zabilježili i na Instagramu gdje su se redovito hvalili i svojim isklesanim te osunčanim tijelima.

Par se na putovanja otisnuo nakon što je u Velikoj Britaniji najavljen lockdown kojeg su izbjegli tako što su odmah odselili u njezin dom u Kaliforniji, odakle su se uputili dalje po svijetu.

Tijekom putovanja su zajedno ostajali i u formi te su na Instagramu dijelili i videa te fotke svojih tjelovježbi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nicole je prije Thoma ljubila šest godina mlađeg vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, od kojeg je starija čak 13 godina.

Zanimljivo je i da je Evansov bend Try Star prije nego je potvrdila vezu s njim izbacila iz natjecanja "X Factor: Celebrity", gdje je članica žirija, i to navodno kako bi "spasila njihovu vezu".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene