melem za oči!

Dive joj se i muškarci i žene, zbog zadnje objave je usporedili sa slavnom ljepoticom, a oglasila se i Franka Batelić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme pozirala je u bikiniju tigrastog uzorka i dobila je niz komplimenata, a njezinu fotografiju su komentirali i pjevačica Franka Batelić i glumac Marko Petrić.

Naša najseksi plesačica Valentina Walme (28) iskoristila je porast temperature za prvo kupanje u moru i poziranje u badiću. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Gledam kad ću uloviti vremena za sve što moram napraviti", napisala je Valentina uz fotografiju na kojoj nosi bikini tigrastog uzorka na plaži u Pakoštanama. 

Walme, koja je poznata po sudjelovanju u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" i plesom na turnejama Severine i Nataše Bekvalac, još jednom je mnoge zadivila svojom isklesanom figurom. U prvi plan su na njezinoj fotografiji pale pločice na trbuhu i duge, istrenirane noge. 

"Pauziraj na trenutak", napisala joj je Franka Batelić. "Ljeto ti dobro stoji", istaknuo je glumac Marko Petrić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Shakira je zvala, ljubomorna je jer njezin stil nosiš bolje od nje", "Top", "Prekrasna, a tek počelo ljeto", "Kakvo tijelo!", "Prezgodna", "Ovo je melem za oči. Božanstvena si", komentirali su izgled plesačice koju gledatelji imaju priliku vidjeti i u sezoni All stars showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) +0 Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Celebrity Zbog ove žene Livaja ne odlazi iz Hajduka i navijači joj zahvaljuju, podijelila je neke zanimljive poruke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene