Sporne Fotke obišle svijet

Djevojke u oskudnim bikinijima veselo su skakutale oko njega, ali potez njegove trudne supruge pokvario mu je svu zabavu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paris Fury pohitala je svom suprugu Tysonu nakon što su objavljene njegove fotografije s nepoznatim djevojkama, a on se odmah oglasio i na društvenim mrežama.

Nakon što su se u medijima pojavile fotografije slavnog boksača Tysona Furyja kako se zabavlja u Miamiju u društvu nepoznatih djevojaka odjevnih u oskudne bikinije, njegova trudna supruga Paris nije gubila vrijeme te je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

31-godišnja Paris jasno je pokazala što misli o tome, pa je prvo na Instagramu objavila fotografiju kojom je emotikonom sakrila vjenčani prsten, a sada je i sama odlučila poći put Miamija. Godinu dana stariji Fury priznao je da je bio prisutan na zabavi, no sudeći prema najnovijim objavama na društvenim mrežama čini se da mu je sve oprošteno.

Naime, Fury je na Instagramu objavio video u kojem ju grli suprug dok ona na sebi ima bikini i u prvom planu se nalazi njezin poveći trudnički trbuh.

"Vrijeme za trudnu suprugu, ponovno smo na okupu", napisao je uz objavu.

Paris inače čeka njihovo šesto dijete, Tyson se trenutačno nalazi na poslovnom putu sa svojim bratom tijekom kojeg su i nastale sporne fotografije. Braća su u pauzi između sastanaka otišla na bazen, gdje su ih fotografirali kako im ljepotice u oskudnim bikinijima nanose zaštitnu kremu dok se sunčaju. S nekima od njih Fury je bio i previše blizak, što je sve jasno zabilježeno.

Tyson i Paris upoznali su se kada je ona imala tek 15 godina, a vezu su započeli nakon što je proslavila 16. rođendan. Vjenčali su se 2008. godine, a zajedno su dobili petero djece. Nakon što su sporne fotke ugledale svjetlo dana, Tyson se našalio na vlastiti račun te je komentirao kako nema potrebe da pokazuju samo slike na kojima su zanosne ljepotice. Komentirao je kako između njega i supruge sve štima te da im je brak snažniji no ikada.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Premijer Andrej Plenković u Šibeniku +0 Albina Grčić Celebrity I premijer Plenković se oglasio nakon ispadanja Albine s Eurosonga, pogledajte kako je komentirao situaciju!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene