zanimljiv odabir!

Nives napravila novu tetovažu pa se pohvalila rezultatom, priznala je da je dvaput prije pala u nesvijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je napravila novu tetovažu, a svaki detalj procesa tetoviranja otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu.

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila novom tetovažom, a pratitelje je vodila kroz cijeli proces putem storyja. Pokazala je da je sa strane trbuha tetovirala maslinovu grančicu, a fanovima je postavila i pitanje sviđa li im se njezina tetovaža.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Matea je tu kao moja moralna podrška, zapravo je tu da me spriječi da ne pobjegnem s tog mjesta", komentirala je Nives prije nego što je otkrila gdje točno ide.

Kako bi svi bolje vidjeli o čemu se točno radi, Nives je podigla majicu pa pokazala i svoju vitku figuru, a sudeći po svemu, hrabro je izdržala tetoviranje.

"Dva puta sam se tetovirala i dva puta sam pala u nesvijest", komentirala je Celzijus kada je bockanje iglicom već krenulo. Treća sreća joj je čini se upalila, a i ona sama je zadovoljna rezultatom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +1 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena reagirala na fotku koju je objavio njezin sin, malo je reći da je komentarom oduševila sve: "Mama ti je carica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene