uživa u miamiju

Lepa Brena reagirala na fotku koju je objavio njezin sin, malo je reći da je komentarom oduševila sve: "Mama ti je carica!"

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Galerija

Lepa Brena je komentirala fotografiju koju je njezin sin Viktor objavio na Instagramu, a njezin komentar mnogima se svidio.

Sin pjevačice Lepe Brene, Viktor Živojinović, na Instagramu se pohvalio kako ispija koktele u Miamiju, a komentar koji mu je majka ostavila oduševio je sve.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Boba Živojinović Najslađe društvo! Pogledajte tko se pridružio Breni na važnom događaju u Zagrebu, posebno ponosan bio je djed Boba!

"Pa dobro sino, što baš dvije odmah?", napisala je Brena ispod fotografije na kojoj Viktor pozira s dva koktela. Dobila je preko 90 lajkova na komentar, a Viktoru su pisali da mu je majka prava carica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest)

Lepa Brena i suprug, bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović, prošle su godine proslavili 30. godišnjicu braka, a nedavno je pjevačica otkrila tajnu njihove duge ljubavi.

Istaknula je kako je važno da prevagnu lijepi doživljaji i pozitivne emocije da bi brak opstao. "Svi smo imali napornih 30 godina vlastite karijere, uspona i padova, ali vjera u ljubav, podrška i tolerancija te želja za opstankom obitelji su najvažniji", rekla je.

Brena i Boba vjenčali su se 7. prosinca 1991. godine u tada najluksuznijem hotelu u SFRJ, beogradskom Interkontinentalu, a pjevačica je nosila Diorovu vjenčanicu. Ekstravagantno vjenčanje održalo se pred 500 uzvanika, najvećih sportskih i estradnih zvijezda, a par je dobio vrlo skupocjene darove.

Bila je to najveća i medijski najzapaženija svadba u povijesti Jugoslavije, koja se ubrzo nakon toga raspala, no brak pjevačice i bivšeg tenisača izdržao je do danas, unatoč mnogim padovima koje su doživjeli. Par iz svojeg braka ima dva sina - Stefana i Viktora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Nekad i sad Sjećate se koga je Severina ljubila kada je pobijedila na Dori? Zajedno su bili godinu dana, a pratio ju je i na Eurosong

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski šarmer zaljubljeno držao suprugu za ruku, uvijek je spreman stati joj u obranu od dežurnih kritičara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene