Baš je zgodna!

Nina Badrić u nikad kraćoj haljini pokazala preplanule noge, kolege joj se ne mogu nadiviti: "Koji komad"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić oduševila je pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira u mini haljini.

Naša glazbena diva Nina Badrić (49) ljeta provodi u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan u samom centru pored crkve, a čini se da joj život na otoku baš godi.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Na svojem je Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se pohvalila preplanulim tenom u mini haljini s dubokim dekolteom i cvjetnim uzorkom te je izgledom očarala brojne kolegice i kolege.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Mama mia", napisala joj je Franka Batelić, "Koji komad", komentirala je Marija Husar Rimac, a komplimente su joj uputili i Željko Samardžić, Jelena Rozga, Žanamari Perčić, Tijana Dapčević te brojni drugi pratitelji. Objava je skupila i više od 20 tisuća lajkova.

Nina na svojem Instagramu nije propustila ni odati počast neprežaljenom Oliveru Dragojeviću na njegovu treću godišnjicu smrti te je podijelila fotografiju s jednog njihova zajedničkog koncerta uz koju je citirala stih iz pjesme "Lipa moja".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Celebrity Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene