dobro je prošao!

Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Galerija

Kelly Clarkson i Brandon Blackstock bili su u braku od 2013. godine, a lani su objavili da se razvode. Procurili su detalji njihove brakorazvodne parnice.

Pjevačica Kelly Clarkson je usred razvoda od supruga Brandona Blackstocka s kojim ima dvoje djece, a sudac u Los Angelesu ovoga je tjedna donio zanimljivu odluku. Naime, pjevačica svom suprugu mjesečno mora isplaćivati 150.000 dolara, uključujući i 45.000 dolara alimentacije za djecu, prenosi People.

Pogledaj i ovo showbuzz uzvratila istom mjerom Teški trenuci za glazbenicu koju su napadali zbog izgleda: Usred razvoda ju tuži mužev otac

Sukladno tome, Blackstock će godišnje dobivati oko 2,4 milijuna dolara od svoje uskoro bivše supruge. Odlučeno je i da pjevačica plati 1,25 milijuna sudskih troškova za sebe, ali i supruga. Američki mediji su još ranije pisali kako je Blackstock tražio da mu Clarkson isplaćuje duplu cifru svakoga mjeseca, no sud je to prepolovio.

Kelly Clarkson je zahtjev za razvodom predala u lipnju prošle godine nakon sedam godina braka, a od onda je nekoliko puta spomenula kako ona i njezin uskoro bivši suprug imaju pravo na život te pokušava sve držati dalje od javnosti. Pjevačica je dobila skrbništvo nad dvoje djece, no on ih ima pravo posjećivati te će određeni broj dana u mjesecu biti i s njime.

Da se razvode objavili su odmah nakon karantene. Skupa sa svojom djecom su izolaciju proveli na ranču u Montani, a izvori bliski paru ističu kako su provodili zajedno više vremena nego inače te su na vidjelo počeli izlaziti problemi koje još ranije nisu rješavali.

Clarkson je tijekom čitavog braka hvalila supruga te je pričala koliko voli provoditi vrijeme s njim, no izgleda da ipak to sve nije bilo dovoljno.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 2 +0 Vanja Horvat - 4 Celebrity Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene