Sve će biti dobro

Nikolina Ristović javila se na Instagramu i pokazala gdje boravi s kćerkicom nakon što su obje završile u bolnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović oglasila se na društvenim mrežama nakon trovanja plinom i nakon što su ona i kći Una završile u bolnici.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek oglasila se na društvenim mrežama nakon što su ona i njezina 6-godišnja kći Una tijekom proteklog vikenda hitno završile u bolnici zbog trovanja plinom.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović njezina borba Nikolina Pišek oglasila se poslije teških optužbi svekra koje on ne prestaje iznositi u srpskim medijima

44-godišnja Nikolina u svojoj je Instagram priči objavila fotografiju malene Une s kojom, kako se čini, trenutačno boravi u hotelu.

"Privremeni dom. Sve će bit OK. Mora", napisala je Nikolina uz fotografiju.

Naime, u njihovu zagrebačkom stanu puknula je cijev od plina koja osigurava grijanje za cijelu zgradu, zbog čega su se Nikolina i Una otrovale ugljikovim monoksidom.

"Kći i ja primljene smo u nedjelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu s teškim trovanjem plinom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu reagirao je najbolje moguće. Da je moja odluka bila provedena, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Zvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja. Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Poslije su nas transportirali u bolnicu, maloprije smo izašle. Apeliram da se zakonom uvede alarm za plin jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se dogoditi najgori scenarij", izjavila je Nikolina za Blic.

O cijeloj situaciji službeno se očitovala i policija, koja je napravila očevid.

"Danas, 7. veljače oko 2:30 u Centru u Jurjevskoj ulici, najvjerojatnije zbog neispravnosti plinskog bojlera u stanu 62-godišnjaka došlo je do trovanja 48-godišnjakinje i jedne maloljetne osobe. Liječnička im je pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice i u Klinici za dječje bolesti Zagreb, gdje je utvrđeno da su obje osobe stabilno, odnosno izvan životne opasnosti. Očevid će se obaviti danas", priopćeno je iz policije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +0 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Nekad i sad Žene danas luduju za njima, a u djetinjstvu su čak i živjeli zajedno i bili poput braće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene