njezina borba

Nikolina Pišek oglasila se poslije teških optužbi svekra koje on ne prestaje iznositi u srpskim medijima

Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 1 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 2 +15 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 3 Galerija

Nikolina Pišek Ristović odgovorila na optužbe Viktora Ristovića, koji tvrdi kako je inscenirala krađu vlastitog nakita i novca.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović oglasila se putem društvenih mreža nakon što je otac njezina pokojnog supruga Vidoja, Viktor Ristović protiv nje javno iznio teške optužbe.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Dirljiva objava Nikolina Pišek objavila fotografije lijepih uspomena s pokojnim suprugom: "Njih nam nitko ne može zabraniti"

"Una - komad sreće u ovom za mene najtežem razdoblju u životu. Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži koje su izgovorene i zla koje je na nas usmjereno. Ne mogu se time baviti, nek institucije rade svoj posao. Moja borba je ovo malo pile. Napravit ću sve da je sačuvam od ovog medijskog linča i gliba", napisala je Nikolina uz video s kćerine priredbe koji je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Objavu pogledajte OVDJE

"Majčina ljubav može sve", "Ljepotica draga", "Divne ste i cura i mama", "Sretno Nikolina, drž se", "Bori se, imaš i za koga", "Podrška", "Veliki zagrljaj za predivne djevojke", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Nikolinin svekar Viktor ovih je dana u srpskim medijima iznio optužbe na njezin račun, između ostalog i da je inscenirala krađu nakita.

Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je otputovala u Beograd, u kojem su je snimili fotografi ispred njihova stana. U braku su bili od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona je u vezi s novinarom Markom Cigojem dobila kćer Hanu.

Neposredno nakon Vidojeve smrti počele su kružiti glasine da su Viktor i Nikolina u lošim odnosima, no na posljednjem ispraćaju pojavili su se zajedno i on je te glasine negirao, a potvrdio je i da Vidojeva imovina glasi na njegovo ime.

"Ne znam zašto ljude zanima kako ćemo podijeliti imovinu. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime, a ne vidim razlog zašto bi koga zanimalo kako ćemo mi to u obitelji podijeliti. Pričalo se da smo Nikolina i ja u lošim odnosima, ali to nije točno", izjavio je tada za Blic.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +13 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +14 Franka Batelić Celebrity Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene