kakav su oni par!

Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger i Thom Evans posljednjih su dana uživali u Meksiku, a oboje su se pohvalili fotografijama s plaža na kojima su bili.

Nicole Scherzinger svakim novim istupom u javnosti izazove oduševljenje svojih obožavatelja, a osim svog isklesanog tijela, ovoga puta pohvalila se i izgledom svog mlađahnog dečka. Nicole i Thom Evans posljednjih su dana uživali u Meksiku, a oboje su na društvenim mrežama objavljivali fotke s plaže.

Pogledaj i ovo showbuzz Izbacila i dekolte Njezinog 7 godina mlađeg dečka nitko nije ni doživio, pobrinula se da u poluprozirnoj haljini svi gledaju samo nju

"Hvala Meksiko za sve uspomene", napisao je Thom u opisu fotografija na kojima pozira sa svojom djevojkom, ali i sam na plaži te je pokazao tonirane mišiće. Nicole je u nekoliko objava izazvala lavinu komplimenata na račun svog izgleda, a obzirom na prizore ne čudi što su ju svi pohvalili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Evans (@te11)

Nicole je inače poznata kao velika ljubiteljica aktivnog vježbanja i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke zajedničkih treninga s dečkom pa se oboje hvale isklesanim tijelima.

Par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se u rujnu prošle godine na snimanju jednog talent showa u SAD-u u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

Nicole prije umirovljenog igrača ragbija nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala njega, a odvajaju se u rijetkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a zadnjih godinu dana proveli su na plažama diljem svijeta. Od ožujka prošle godine tako su posjetili Portugal, Turks i Caicos, Svetu Luciju i Havaje, a svoja putovanja zabilježili i na Instagramu gdje su se redovito hvalili i svojim isklesanim te osunčanim tijelima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Zanimljivosti Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene