sva lica ruskog predsjednika

Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Galerija

I dok se na svjetskoj političkoj sceni odvijaju razgovori i potezi puni tenzija, s druge strane secira se i privatni život Vladimira Putina, svaki njegov istup, pokret, a u ovom slučaju, neki su primijetili značajnu promjenu u izgledu ruskog predsjednika tijekom godina.

Ruska invazija na Ukrajinu ovoga je tjedna goruća tema u čitavom svijetu, a iz sata u sat se iščekuje svako novo obraćanje ruskog predsjednika Vladimira Putina. I dok se na svjetskoj političkoj sceni odvijaju razgovori i potezi puni tenzija, s druge strane secira se i Putinov privatni život, svaki njegov istup, pokret, a u ovom slučaju, neki su primijetili značajnu promjenu u izgledu ruskog predsjednika tijekom godina.

Pogledaj i ovo showbuzz stotine uvreda Putinova navodna kći koju je pratilo oko 93 tisuće ljudi obrisala je Instagram nakon što se našla na udaru kritika

69-godišnji Putin navodno je bio na nekoliko plastičnih operacija, ako je za vjerovati britanskom plastičnom kirurgu Gerardu Lambeu, koji je još 2019. komentirao izgled ruskoga predsjednika.

"Kao odgovor na pitanje postoje li nova lica u ruskoj politici, ističemo da Vladimir Putin ima novo lice", glasine su koje su kružile ruskim kuloarima prije koju godinu.

Lambe ističe kako je Putin tijekom godina nekoliko puta ubrizgavao botoks kako bi izgledao mlađe, a smatra da ima vidno tanju i mekšu kožu od one koja odgovara njegovim godinama.

"Lice mu je puno filera, a jasno je to i po starijim fotkama. Na fotografiji iz 2018. godine nema podočnjake, a imao ih je deset godina ranije", komentirao je plastični kirurg onda za The Sun.

Dodaje kako je Putin bio i na zatezanju lica, a smatra kako je nemoguće da danas izgleda mlađe nego prije 20 godina, osim ako nije bio pod nož.

Ruski predsjednik to u javnosti nikada nije komentirao, a glasine o tome da ide na operacije krenule su još 2011. godine kada su se počele primjećivati promjene na njegovu licu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene