Malo se slavilo!

Monika Kravić otkrila dio svog zagrebačkog stana, a opisom je dobro nasmijala pratitelje na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Kravić fotografirala je tortu i rođendanske rekvizite te otkrila da je mlađi sin nje i Marija Mamića, Jakov proslavio osmi rođendan.

Monika Kravić otkrila je dio svog zagrebačkog doma i pritom nasmijala svoje pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je objasnila Monika Kravić odgovorila na pitanje koje je mnoge zanimalo: ''Evo gdje sam se sakrila...''

"Rađam u prosincu", napisala je radijska voditeljica uz zavjese prekrivene lampicama te balon i natpis. Fotografirala je i tortu te otkrila razlog slavlja. 

Naime, sin Jakov, kojeg je dobila s bivšim mužem Marijem Mamićem, proslavio je osmi rođendan. Inače, nekadašnji supružnici imaju i 11-godišnjeg Josipa, koji je također rođen u prosincu. 

Kravić je nedavno odgovorila na pitanje gdje se sakrila što ju ponekad pitaju. "Znali su me pitati gdje sam se sakrila... Evo. tu sam bila! Nikad nisam ni otišla, samo sam sada s druge strane. P. S. Koja vam je omiljena pjesma?" pitala je Monika koja radi na Narodnom radiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)

Inače, Monika je u ožujku prvi put snimljena sa svojim novim dečkom, odvjetnikom Franom Olujićem, dok se o njihovoj vezi počelo šuškati mjesec dana ranije. Neki mediji pišu da su zajedno od jeseni prošle godine.

Monika je od 2003. godine bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, a nakon udaje odlučila se povući iz javnosti i posvetiti obitelji. U braku je rodila dvoje djece, a za razvod bivših supružnika saznalo se 2017. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene