zahvalio joj se na hrabrom činu

Momčilo Otašević otkrio da se čuo s kolegicom čija je potresna ispovijest šokirala regiju: "Ne možeš ni naslutiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Momčilo Otašević ispričao je da je razgovarao s Milenom Radulović, a nije htio iznositi intimne detalje nego je rekao da mu se ona zahvalila te i on njoj što je to rekla javno.

Momčilo Otašević (30), koji je poznat domaćoj publici po serijama Nove TV "Na granici", "Kud puklo da puklo" i još nekoliko njih, progovorio je o slučaju svoje prijateljice i kolegice Milene Radulović

Pogledaj i ovo In Magazin: Seksualno uznemiravanje na ADU - 7 Važno je govoriti o tome Na zagrebačkoj ADU danima se prikupljaju prijave o zlostavljanjima, evo o kakvim je slučajevima riječ

"Bio sam šokiran kao i vjerojatno većina nas. Nije da ja rado želim govoriti o ovome, ali pošto je Milena moja prijateljica i kolegica, pošto se strašne stvari događaju, pošto joj želim dati podršku, tu sam da ih podržim. Podrška Ivi i Mileni, zaista sam bio šokiran da se to dogodilo njima", ispričao je Momčilo za televiziju Kurir kako je reagirao kad je čuo za Milenine optužbe protiv voditelja privatne škole Miroslave Mike Aleksića. 

"Kao odrastao čovjek znam da se takve stvari događaju, i u našoj branši i u raznim drugim branšama, ali kad se dogodi nekome koga znaš, onda te to šokira još više", istaknuo je glumac. 

Momčilo je surađivao s Milenom na nekim projektima i nikad nije pomislio da je kroz ovako nešto prošla. "Ne možeš ni naslutiti iz druženja sa Milenom, kao što obično ne slutiš kad su grozne i strašne stvari u pitanju", rekao je Otašević koji je otkrio da se čuo s Milenom.

"Čuli smo se, naravno, ali ne bih naš intimni razgovor dijelio s tisućama ljudi. Zahvalila se i zahvalio sam se ja njoj. Ja imam kćer i tako dalje", ispričao je glumac. 

Inače, Milena i Iva Ilinčić su prijavile za seksualno zlostavljanje Aleksića, voditelja privatne škole u Beogradu kao i još nekoliko djevojaka koje su željele ostati anonimno. 

Nakon toga su bivše studentice na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu: Ana Tikvić, Nadine Mičić, Matea Mavrak i Asja Krsmanović pokrenule Facebook stranicu "Nisam tražila" u znak podrške svim glumicama, ali i svim ženama koje su proživjele zlostavljanje. U kratko vrijeme stranicu je zapratilo više od 40.000 ljudi iz cijele naše regije, a na njoj se objavljuju anonimne ispovijesti žrtava. Neki su željeli zaustaviti da ispliva istina pa su pokušali hakirati stranicu. 

To je otkrilo razmjere zlostavljanja u cijeloj regiji i pokrenule su se istrage i u Hrvatskoj u obrazovnim ustanovima među kojima je Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene