tu je i piercing!

Naša mlada pjevačica odrasla je pred očima javnosti, no zbog novog imidža više je nije lako prepoznati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Negovetić nastupila je na svečanom otvorenju međunarodnog sajma turizma u Zagrebu gdje je predstavila novi imidž.

Pjevačica Mia Negovetić na sceni se pojavila još kao djevojčica, a pred očima javnosti odrasla je u prelijepu mladu ženu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 3 Nije ju lako prepoznati Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

I dok je mnogi još pamte kao preslatku djevojčicu koja je 2015. godine oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje, Mia sada već ima 19 godina i, osim moćnim glasom, sve više plijeni pozornost i svojim izgledom.

U zadnje vrijeme sklona je i eksperimentiranju sa svojim imidžem pa je tako nedavno napravila piercing na licu, a na svečanom otvorenju sajma turizma u Zagrebu pokazala je najnoviju promjenu.

Mia je odlučila drastično potamnjeti svoju prirodno svijetlu kosu, a s novom bojom je baš i nije lako prepoznati na prvi pogled. Na događaju se pojavila i u upečatljivoj haljini u kojoj je otkrila ramena i dekolte.

Zadnji put smo je u javnosti imali priliku vidjeti na Dori, gdje se predstavila s pjesmom "Forgive Me (Oprosti)", a tijekom nastupa je pustila i suzu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 8 Mia Dimšić - 7 +2 Mia Dimšić Celebrity Mia Dimšić u potpuno prozirnoj majici pokazala puno više nego inače, a to nije jedino čime je fanove oborila s nogu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene