sve se promijenilo!

Meghan i Harry povukli neočekivani potez zbog kojeg se postavlja pitanje hoće li kraljica ikada upoznati Lilibet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry i Meghan kćerkicu Lilibet neće krstiti u Velikoj Britaniji, a odustali su i od putovanja u prinčevu rodnu zemlju, iako se o tome nagađalo prošlog tjedna.

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle neće krstiti kćerkicu Lilibet u Velikoj Britaniji, već će ceremoniju održati u Kaliforniji, ističu izvori bliski paru. Informaciju su potvrdili i izvori iz Buckinghamske palače. Lilibet stoga neće automatski biti članica engleske crkve jer će se krstiti u SAD-u. Njezin stariji brat Archie kršten je 2019. godine u kapeli sv. Jurja u Londonu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor na svijet je došla 4. lipnja ove godine, a iako se nagađalo kako će slavni par svoju mezimicu krstiti pred njezinom prabakom kraljicom Elizabetom, izgleda da su se ipak predomislili.

Kraljica Elizabeta još uvijek nije upoznala praunuku, koja je ime dobila po njezinu nadimku kojim su je zvali samo ljudi njoj najbliži. Nakon najnovijih vijesti počelo se postavljati pitanje i hoće li kraljica ikada upoznati svoju praunuku.

Harry i Meghan su trebali u Veliku Britaniju s djecom otići sljedećeg tjedna kako bi prisustvovali tulumu u čast otvaranja kipa princeze Diane, no čini se da su se i oko toga predomislili.

Inače, Meghan i Harry su prije nekoliko dana bili na službenom putovanju u New Yorku gdje su se sastali s nekoliko političara, održali su govore te su sudjelovali na događaju "Global Citizen". Slavni par našao se na udaru kritika jer su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti još početkom prošle godine, a ponašaju se kao da su i dalje na dužnosti britanske kraljevske obitelji.

Neki pak smatraju kako snimaju dokumentarac u sklopu svog milijunskog ugovora s Netflixom. Harryja je otkrila žica koja mu je u jednom trenutku provirila ispod majice, a svi su bili uvjereni da je to mikrofon koji princ skriva ispod odjeće.

Kraljevski par pokušava ostvariti holivudsku karijeru još otkako su svima obznanili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Posljednjih nekoliko mjeseci žive u Los Angelesu, a upravo tamo potpisali su i ugovor s Netflixom vrijedan čak 100 milijuna dolara.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene