javio se i "krivac"

Grubnić otkrio tko ga je nagovorio na selfie bez profesionalnih fotografa: "Sada možeš reći da si uspio u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotku na kojoj pozira s Lucianom Plazibatom, a napisao je kako ga je uspio nagovoriti na fotkanje bez profesionalne ekipe.

Naš modni stilist Marko Grubnić na Instagramu je otkrio tko ga je uspio nagovoriti da stane pred objektiv bez profesionalnih fotografa.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

"Ahhh ta TikTok generacija... Snimaju se bez filtera, objavljuju selfie u real timeu... Vrlo su opušteni i veseli... I uporni... jedan je i mene nagovorio da snimimo brzinski selfie bez profi fotografa... jel tako Luciano Plazibat?!? Sada možeš reći da si uspio u životu, imas exkluzivu i selfie sa mnom Hahahaha... Još da me nagovoriš na TikTok, Reals", napisao je Grubnić uz fotku na kojoj pozira s Plazibatom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

U komentarima su mu se odmah javile i poznate kolegice. Franka Batelić mu je ostavila emoji srca, a oglasio se i sam "krivac". "Kad ti otvorim TikTok znači da sam uspio u životu. Ovo je početak", napisao mu je Plazibat.

"Super ste", "Koji momci", "Zgodni", "Baš tebi trebaju filter, presladak", samo su neki od komentara koje je dobio ispod fotografije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene