hit-fotka!

Šuput se pohvalila modno usklađenim suprugom i sinom, pa sve dobro nasmijala komentarom na Bloomov izraz lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografije supruga Nenada i sina Blooma iz restorana u Veneciji.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom trenutno uživa u Veneciji odale se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Već je podijelila nekoliko fotografija s njihova putovanja, a njezine pratitelje najviše su obradovale one na kojima je Bloom. Jednom takvom objavom sve je i dobro nasmijala.

"Tagiraj frenda/icu koji se ovako raduje aperitivu", našalila se na račun Bloomova izraza lica koji je pozirao modno usklađen s tatom u njegovu naručju, a fotku možete pogledati ovdje.

Odmah joj se javila Ella Dvornik koja je označila svoju mlađu kći Lumi i za komentar dobila preko stotinu lajkova.

A osim što ih je nasmijala, Šuput je fotkama pratitelje i rastopila.

"Bože kako predivno dijete", "Te njegove medene okice i osmijeh", "Predivna slika", "Kako su zgodni", redali su se komentari ispod objave koja je skupila i preko 20 tisuća lajkova.

Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka ove godine, a pjevačica ga je rodila carskim rezom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) +2 Iva Šarić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Šarić četiri mjeseca od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem u vrućim hlačicama sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene