Komplikacije s koronom

Zvijezda koju je proslavila uloga Esmeralde završila u bolnici, o svemu se oglasila na društvenoj mreži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leticia Calderon zarazila se koronavirusom i njezino se zdravstveno stanje zakompliciralo, pa je morala na liječenje u bolnicu.

Leticia Calderon (52), koja je poznata po telenoveli "Esmeralda", završila je na hitnom liječenju zbog komplikacija s koronavirusom. 

Pogledaj i ovo showbuzz Esmeralda u paklu droge Zvijezda TV sapunica: 'Ovisnost me skoro stajala života'

Kako pišu meksički mediji, njezino je zdravstveno stanje vrlo ozbiljno. Zaraženi su i neki članovi njezine obitelji, no nitko osim nje nije hospitaliziran. Leticia je u bolnici od petka i oglasila se i na Twitteru. 

"U bolnici sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške. Ova godina nije počela kako sam očekivala i još je nekoliko članova moje obitelji zaraženo i zato vas molim da nas se sjetite u svojim molitvama", napisala je u zadnje dvije objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Calderon je istaknula da se pridržavala od početka preporučenih mjera zaštite od koronavirusa, no da se unatoč tome zarazila. 

Inače, Leticia se 1997. proslavila ulogom Esmeralde u istoimenoj telenoveli koju su pratili i hrvatski gledatelji, a još uvijek se bavi glumom u sapunicama. Trenutačno glumi u seriji "Carstvo laži", koja ima odličnu gledanost u Meksiku. 

Calderon je 2013. javno priznala da se borila s ovisnošću, a odlučila se izliječiti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja. 

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života", ispričala je glumica. 

Leticia s bivšim mužem Juanom Colladom ima sinove Luciana (15) i Carlosa (14). Njezin stariji sin Lucian rođen je s Downovim sindromom, o čemu je progovorila u jednom intervjuu.

''Luciano je moj anđeo i neopisivo ga volim. Znate, neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Znam naići na mnoge predrasude. Kad su mi liječnici rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dijete'', rekla je Calderon, koja je sinu posvetila knjigu ''Anđeo u mom životu''.

Jednom je otkrila i da njezini sinovi obožavaju Luku Modrića i Ivana Rakitića. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 +0 Severina, Koncert Želim život Celebrity Severina zadnjom objavom raspametila obožavateljice, obasule su je s više od 10 tisuća komentara!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene