Kakav potez!

Severina zadnjom objavom raspametila obožavateljice, obasule su je s više od 10 tisuća komentara!

Severina - 3 Severina - 3 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 +0 Severina, Koncert Želim život Galerija

Severina je na Instagramu objavila da će sretnoj pratiteljici pokloniti haljinu dizajnerice Matije Vuice, što je izazvalo neviđeno oduševljenje njezinih pratiteljica.

Pjevačica Severina Kojić (48) ovih se dana na Instagramu prisjetila prekrasnih Maldiva koje je posjetila prije tri godine.

Pogledaj i ovo Sandra Perković i Severina - 1 suza ide sama od sebe Tužan razlog za izlazak: Severina pružala utjehu Matiji Vuici, nježno ju je držala za ruku

Nakon što je objavila dosad neviđenu fotografiju s plaže na kojoj pozira uz ocean u dugačkoj plavoj haljini s otvorenim leđima, podijelila je još fotki iz tropskog raja na kojima nosi tu istu kreaciju naše dizajnerice Matije Vuice, koju je sada odlučila pokloniti jednoj pratiteljici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru vrijeme je da ode u vaš ormar. Samo tagirajte sebe ili nekoga koga bi haljina razveselila", napisala je Severina u opisu objave i raspametila obožavateljice koje su je obasule s više od 10 tisuća komentara u želji da postanu njezine nove vlasnice.

"Neka joj je sa srećom, tko god da je dobije", poručila je ispod fotki dizajnerica haljine.

Severina je na Maldivima 2018. godine proslavila Božić. Društvo na putovanju činili su joj njezin sin Aleksandar te suprug Igor Kojić, s kojim nije viđena od proljeća prošle godine i već se mjesecima šuška kako je njihovu braku došao kraj.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Preporuke ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene