Svi se sprdaju!

Pogledajte video koji je postao pravi hit zbog neobične reakcije tijekom razgovora s članicom poznate obitelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga i Caitlyn Jenner susrele su se na događaju koji je organizirao Elton John, a kamere su zabilježile ovaj po njima malo neobičan susret.

Lady Gaga i Caitlyn Jenner susrele su se na dodjeli nagrade zaklade Eltona Johna, a njihov razgovor nije potrajao dugo, to jest završio je kad je Gaga okrenula glavu i završila priču.

Pogledaj i ovo Taylor Kinney i Lady Gaga - 1 Sjećate se njega? Svi ga pamte po zarukama s Lady Gagom, a način na koji iskazuje ljubav svojoj sadašnjoj curi svima je pomalo čudan

Naime, kamere su snimile kad se Caitlyn požalila Gagi kako je više ne viđa u lokalnom kafiću Starbucks u Los Angelesu, a Gaga je na to samo kratko i zamuckujući rekla da je promijenila barista i okrenula glavu.

Video je postao popularan na društvenim mrežama ponajviše zbog neobične reakcije Lady Gage, a mnogi su počeli zbijati šale na račun Caitlyn Jenner, koja je u ovom razgovoru, kako su neki primijetili, djelovala kao da svim silama želi pokazati da je u dobrim odnosima s Gagom. 

Neki su otišli toliko daleko da su nastali memeovi kako Gaga pažljivo promatra da bi vidjela stiže li Caitlyn u Starbucks ili impresiju Caitlyn koja se skriva prateći Lady Gagu u istome kafiću.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene