Posebno izdanje!

Kate Middleton ukrala show na premijeri novog Bonda i bacila ostale u drugi plan, svi se slažu da nikada nije bila ljepša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William pojavili su se zajedno na premijeri novog filma o Jamesu Bondu, gdje su bili glavne zvijezde.

Kate Middleton i princ William pojavili su se na svjetskoj premijeri novog filma o Jamesu Bondu "No Time to Die" u Londonu, gdje su bili i veće zvijezde od samih glumaca.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Kate i William na svečanu su premijeru stigli u zajedničkom društvu princa Charlesa i vojvotkinje Camille, s kojima se rijetko pojavljuju u javnosti, a to sve kako bi se susreli s glavnim glumcima filma Danielom Craigom i Ramijem Malekom te ostalim članovima glumačke ekipe.

Naravno, među njima je svu pažnju ukrala Kate, koja je doslovno zablistala u zlatnoj haljini dizajnerice Jenny Peckham, čija se cijena kreće oko 2800 funti, a pogled s nje nikome nije bilo lako skrenuti.

Uz slavne i crveni tepih novi film o Jamesu Bondu "No Time to Die" napokon je stigao na velika platna na pretpremijeri u Londonu, a ovaj put 007 ima zadaću ne samo spasiti svijet nego i filmske dvorane koje su prazne zbog epidemioloških mjera.

Uz glumačke zvijezde te prinčeve Charlesa i Williama sa suprugama, pozivnicu za pretpremijeru dobili su zdravstveni radnici koji su bili na prvoj crti borbe s pandemijom i kojima je tako odana počast za njihov požrtvovan rad.

Ovu 25. epizodu pustolovina tajnog agenta, koja je trebala izaći u ožujku 2020., dugo su iščekivali obožavatelji, ali i vlasnici kina, koji žele napuniti dvorane.

Prošla epizoda Jamesa Bonda "Spectre", izašla krajem 2015., zaradila je više od 880 milijuna dolara prikazivanjem u svjetskim kinima, pišu filmski časopisi.

Snimanje novog filma navodno je stajalo oko 214 milijuna eura, a održavalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj. Producenti filma izrazili su zadovoljstvo zbog toga što se Bond vratio na Jamajku, mjesto na kojemu je britanski pisac Ian Fleming u svojim romanima objavljenim pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća stvorio lik legendarnog agenta.

(Hina) 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene