oči vas varaju!

Bolji pogled na ove fotke otkriva bizarnu istinu, mnogi su na prvu pomislili da se bivši par pomirio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West snimljen je u šetnji s novom djevojkom Chaney Jones, koja je kopija njegove bivše supruge Kim Kardashian.

Reper Kanye West (44) utjehu nakon razvoda od Kim Kardashian (41) pronašao je u njezinoj vjernoj kopiji.

Pogledaj i ovo showbuzz pronađite razliku Nova djevojka kontroverznog repera otišla je korak dalje u kopiranju njegove bivše i skinula se do kraja, sličnost je sada još očitija!

Nova djevojka kontroverznog glazbenika je 20 godina mlađa influencerica Chaney Jones, koju su mnogi već prozvali Kiminim klonom jer, osim što izgleda isto kao ona, jednako se i odijeva, a čak je kopirala i njezine golišave fotke.

Par su sada paparazzi ulovili tijekom jutarnje šetnje u Miamiju, a na fotografijama koje su obišle svijet mnogi su opet zamijenili Chaney s Kim, pa su pomislili kako se bivši par pomirio.

Ona se i ovaj put svojim stajlingom potrudila biti što sličnija slavnoj starleti, a usput je istaknula i raskošne obline, s kojih reper nije mogao skinuti pogled.

Izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje joj je popularnost naglo porasla otkako se doznalo da je u vezi sa slavnim reperom i sada broji više od 450 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Chaney je i na društvenoj mreži potvrdila vezu s Kanyeom njihovom zajedničkom fotografijom, a isto je prije nekoliko dana napravio i on, no fotku je naposljetku ipak izbrisao.

Kanye se teško miri s razvodom od majke svoje četvero djece, a pogotovo s činjenicom da je ona pronašla sreću s komičarem Peteom Davidsonom, kojeg je već nekoliko puta prozvao na društvenim mrežama, a zatim i u svojoj novoj pjesmi "Eazy".

Razvod bivšeg para još je u procesu, a Kardashianka ga svim silama što prije želi okončati. Od suda je tražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s reperom preko odvjetnika.

Želi i maknuti prezime West, a javnost se tome čudi jer je inicijale KKW brendirala te je izgradila čitavu karijeru oko toga, no čini se kako joj je zaista prekipjelo jer brak s reperom želi što prije ostaviti iza sebe.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene