kakva žena!

Jennifer Aniston iznenadila obožavatelje predivnom fotografijom u toplesu, nevjerojatno je kako izgleda u 53. godini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston je povodom Dana planete Zemlje na Instagramu objavila svoju fotografiju u toplesu.

Glumica Jennifer Aniston prije malo više od mjesec dana proslavila je 52. rođendan, no svojom novom fotkom na Instagramu potvrdila je da su godine za nju samo broj.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Povodom Dana planete Zemlje u svojim Storyjima je podijelila prekrasnu crno-bijelu fotografiju na kojoj na plaži pozira u toplesu.

"Današnji dan je samo podsjetnik da je ovaj predivan planet jedini koji imamo. Molim vas, potrudite se zaštiti ga", napisala je iznad fotke na kojoj je nosi samo suknju i pozira okrenuta leđima kameri. Na fotki je pokazala i bočni djelić grudi, ali svu pažnju ukrali su njezin nevjerojatno uzak struk i mišićava leđa.

Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Aniston se u toples skinula i 2019. i to za naslovnicu časopisa Harper's Bazaar, a tada je otkrila i kako se s godinama osjeća samo sve bolje u svojem tijelu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus)

"Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", kazala je tada.

Inače, nedavno se pisali i kako je Jennifer u 53. godini odlučila postati majka i da planira posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion, što je obradovalo njezine fanove, no napise je brzo demantirala.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Celebrity Napali su je da se uređuje u fotošopu pa je u mini prozirnoj haljini svima pokazala da su bili u krivu

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene