paparazzo fotke ne lažu!

Napali su je da se uređuje u fotošopu pa je u mini prozirnoj haljini svima pokazala da su bili u krivu

Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Galerija

Beyonce su u Miamiju snimili paparazzi u haljini zbog koje su je na Instagramu otpužili da se fotošopira.

Iako ima vojsku vjernih obožavatelja koji štuju njezin lik i djelo, ni Beyonce (39) nije imuna na kritike, pa se tako nedavno našla pod optužbama da uređuje svoju figuru na fotografijama s Instagrama.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Na fotki koja je potaknula kritike pjevačica nosi šarenu mini haljini od poluprozirnog prozirnog tila, a iako su mnogi pohvalili njezinu zanosnu figuru, neki su je optužila da je u fotošopu suzila struk, ukazujući na pomalo neravan izgled stepenica na kojima je pozirala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

No Beyonce su nakon toga u istoj haljini ulovili paparazzi, a na njihovim fotkama, koje je objavio Page Six, ne izgleda ništa drugačije nego na Instagramu, čime je svojim kritičarima pokazala da su bili u krivu.

Pjevačica je snimljena u Miamiju, gdje je kasnije uhvaćena u još jednoj seksi haljini koja je sjajno naglasila njezinu figuru pješčanog sata zbog koje je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih žena današnjice.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene